Sleduj mne! :-)

INSTAGRAM : BBworld_insta

pondělí 18. ledna 2016

ŠTETCE - Essence




Za málo peněz hodně muziky? Přesně tak! Asi všichni stejně dobře víme, že za kvalitu se mnohdy tvrdě platí. A u štětců to platí snad dvojnásob. Ale vážně: musíme dávat minimálně kolem 400Kč za jeden štětec, když chceme jen, aby plnil svojí funkci? Samozřejmě tím myslím, aby uměl nanést nebo rozmazat produkt a nesedřel nám při tom kůži. Světe div se, alternativní řešení existuje!!

Když jsem tyto děťátka v drogerii viděla, tak mi bylo úplně jedno, jestli k něčemu budou. Musela jsem je mít. Jsou tak krásná! Celkem jich je asi 6 a potřebovala jsem je všechny. Pak jsem se uklidnila a vybrala si ty, které vážně využiju. I když teda pořád jsem nevěřila, že k něčemu budou. Takže jsem je brala za účelem dekorace.

Doma po rozbalení a vyzkoušení přišel šok! Jsou skvělé! Krásně bohatě chlupaté a měkoučké. Pořád jsem nejvíc samozřejmě unešená z těch pastelových barev, ale funkci plní víc než dobře.

Štětce mám tři. Kabuki na pudr, Eye blender na rozmazávání stínů a Eyeliner na linky a obočí. Mám je chvíli a čistila jsem je zatím jen jednou, ovšem nevypadl snad ani chloupek. To mě hodně překvapilo. Celkově mě překvapily a zatím jsem z nich naprosto nadšená.







Kabuki je určený na pudr a to je pohádka. Je tak hladký a jemný. Asi to bude znít neuvěřitelně, ale klidně bych ho srovnala se štětcem na pudr od MUFE. Jen MUFE je větší, a samozřejmě cena se ohromně liší.













Eye blender je ideální. Nemá chloupků tolik, ale ani málo. Tak akorát, aby hezky rozmazal, popřípadě vystínoval.













Eyeliner je taky pecka! Štětinky má kratší a pevné, takže se neohýbá. I tvar je kratší než obvykle bývá u těchto typů štětečků. S ním je všechno hned jednodušší. A jestli máte také malé oči jako já, je pro Vás ten pravý, odzkoušeno! ;-)




BUBBLEGUM - Lush



Jste zoufalí z neustále popraskaných rtů? Nejen, že to nevypadá vůbec hezky, ale taky to tak strašně bolí! A neustále kupujeme a utrácíme za další a další jelení loje, které nám na chvilku uleví. Jenomže to je jen dočasné řešení. Nakonec máme suchou kůžičku zpátky. Většinou to nakonec stejně dopadne tak, že to nevydržíme a kůžičku zkrátka zuby ukousneme. Pak nám teče krev a bolí to ještě víc. Co hůř, druhý den jedeme celý proces od začátku znovu.
Tak takhle už ne!




Přicházím se zajímavým řešením. Tím je tento scrub na rty. Je to vlastně takový cukřík. Já mám příchuť (vážně tak chutná!) Bubblegum. Balení je skleněné s umělohmotným, šroubovacím víčkem. Obsahuje 25ml produktu.



Suché rty očistím a osuším. Naberu na prst scrubík a rty jím masíruji. Tak dlouho, dokud vidím prasklinky. Podle množství, které zvolíte, můžete mít buď peeling pro odstranění staré a suché kůžičky, nebo jen příjemnou masáž, která rty krásně prokrví. Zároveň slouží i jako prevence právě proti nechtěné suché kůži.




Vždy, když  mám "hotovo", scrub slíznu - je to mňamka! A můžete si vybrat hned z několika příchutí. Co já vím, nabízejí například příchuť popcornu nebo máty s vanilkou. A asi tři další, tudíž si vybere každý.

Našla jsem ale dvě chybičky…První je, že při nanášení drobí. Upřímně, je to všude. Ale to se dá vychytat. Stačí třeba i jen obyčejný papír, který si dáte na stůl a scrub aplikujete nad ním. Zbytek pak můžete nasypat zpátky, takže ani zrníčko nepřijde na zmar. ;-)
Druhá je ta, že má krátké datum spotřeby. Bývá to cca rok. Tolik na rozpraskané rty netrpím a tak nemám šanci ho spotřebovat. Tohle je ale jen můj problém. :-)

Na závěr už jen snad tolik, že jej seženete v Lush - jak v kamenném obchodě v OC Palladium, tak na jejich stránkách lush.cz za 245Kč.