Sleduj mne! :-)

INSTAGRAM : BBworld_insta

středa 27. ledna 2016

PERVERSION - Urban Decay


Urban Decay a jejich názvy..To mě vážně baví! Co mě baví ještě víc, jsou jejich produkty. Nejznámější jsou paletky Naked, které bývají pro většinu naprosté Svaté grály. Já dnes ovšem přicházím s něčím jiným. A sice s řasenkou…

Než se vrhneme na recenzi, je nutno podotknout, že moje řasy jsou nic moc. Spíš nic než moc. Mám malé oči a spadlá víčka, takže bez kleštiček na řasy jsou všechny řasenky bez šancí. Od řasenky vyžaduji (více než zahuštění a prodloužení) zafixování řas a následnou výdrž. Vyhovuje mi i efekt, kdy zaschne a „ztvrdne“.




Nyní už konkrétně k Perversion. V tubičce se nachází 12ml, což je dost. Balení je plastové a nijak zajímavé. Dalo by se říci, že v jednoduchosti je krása. Stejně tak kartáček - úplně obyčejný. Má přírodní štětinky, které mi většinou nevyhovují, protože bývají ostré, ale tyto nejsou. Mám opravdu hodně malé oči a tak u řasenek řeším asi úplně jiné věci, než většina z Vás.






Řasenka je dost mokrá. Bohatě stačila jedna vrstva a pak bylo ještě potřeba řasy pročesat jiným, čistým/suchým kartáčkem. Postupem času, kdy začne vysychat, se to lepší. Řasy nechává ve „vláčném“ stavu. Tím mám na mysli, že je nezafixuje na místě. Obarví a zahustí.








S čím mám ale největší problém je, že se mi obtiskává na víčko. (Je to sice s mýma očima zvláštní, ale tohle se mi zas tak často nestává.)  Nedej bože, když oko začne trochu slzet. To je její konec. Zase jde dobře odlíčit. (Ano, každé mínus má i své plus. ;-))



Konečně se dostávám k bodu, ve kterém jí mohu vychválit a to jsou……spodní řasy! Pořád platí, že při slzení se roztéká, ale jinak je perfektní. Řasy hezky zvýrazní.


Věřím, že Vám, které máte větší oči, a řasy se nedotýkají víček, by mohla vyhovovat mnohem víc. Nemluvě o těch, které mají svoje řasy až do nebes a chtějí je jen trochu zvýraznit.






Kupovala jsem jí za 690Kč v Sephoře a koupi už nezopakuji. Pro mě jsou jiné mnohem vhodnější. Navíc mi přijde, že do takového produktu, který mi vydrží cca měsíc, je „škoda“ tolik investovat. To je už ale každého věc. :-)

5 bodů z 10.