Sleduj mne! :-)

INSTAGRAM : BBworld_insta

sobota 23. ledna 2016

DUAL INTENSITY - Nars
Subra & Dione



Baví Vás, když se stín na oku mění podle úhlu pohledu a dopadu světla? Nebo když ho, pro větší intenzitu, můžete používat i na mokro? Tak to jste tady správně!

V řadě Dual intensity se nachází 12 stínů po 1,5g. Krabičky jsou plastové, matné, magnetické a se zrcátkem. Je to zkrátka radost pohledět.

Jak už název napovídá, jedná se o stíny s vysokou intenzitou pigmentu. Nemluvě o tom, když je používáte na mokro. Stačí namočit štětec do vody nebo postříkat fixačním sprejem (pro ještě delší výdrž), a poté s ním aplikovat stín.



Konzistence je pudrovo-máslová. Mají vážně hodně jemnou strukturu. Prášivost je téměř nulová.
Teď už konkrétně k mým dvěma stínům. Jmenují se Subra a Dione.





Subra je tmavá, teplá hnědá. Někdy je v ní vidět až burgundy barva. Je lesklá, ale má i chvíle, kdy vypadá matně. Je to „měňavka“, takže vážně záleží na světle a úhlu pohledu.









Dione se leskne stále. Dalo by se říct, že je to teplá stříbrná. Zlato-stříbrná. Nebo dokonce světle hnědá se stříbrno-zlatým leskem. Je to slovy asi nepopsatelné. To musíte vidět! Někdy mi přijde, že na oku vypadá mokře. Je tak zvláštní. Oproti ní působí Subra dost obyčejně.






Oba stíny jsou nádherné a specifické. Pro mě je zajímavější Dione. Je to nejvíc proměnný stín co mám. A přijde mi, že se lépe nanáší a drží na víčku. Subra potřebuje primer, je totiž sušší. Na její obranu, většinou všechny lesklé/třpytivé stíny, jako je právě Dione, bývají máslovější, a tím pádem perfektně drží.

Subru jsem si koupila jako první a byla z ní naprosto unešená. Až tak, že jsem se malovala pořád jen s ní.  To je vidět i na fotkách, že byla dost používaná. Je možné, že jí mám už „okoukanou“.








Stíny mám ze Sephory, každý za cca 800Kč. Koupi dalšího již neplánuji. Jsou krásné, ale rozhodně nejsou nenahraditelné.
Z 10 bodů by Dione měl 7 a Subra 5.