Sleduj mne! :-)

INSTAGRAM : BBworld_insta

pondělí 25. ledna 2016

STAY ALL DAY CONCEALER -Essence




Korektor je vážně kapitola sama o sobě. Vždy je nejdůležitější, na co ho potřebujete. Jestli na kruhy pod očima, na rozzáření očního okolí nebo na nedokonalosti pleti (na pupínky, zarudnutí, žilky,…). Upotřebení je mnoho. Zároveň je otázkou, jak velké krytí potřebujete. A na jak dlouho.

Pojďme se konkrétně podívat na zoubek tomuto Stay all day od Essence.

Balení je klasické, plastové a praktické. Stejně jako lesk na rty. Včetně aplikátoru. Není to asi nic hygienického, ale tahle varianta mi vyhovuje nejvíc. Krásně si při aplikaci určujete množství naneseného produktu a posléze si jej můžete i pomocí „tyčinky“ rozmazat. Dále už postačí prsty. (Jasně, že štětec by byl lepší.)



Na obalu se uvádí výdrž až 16 hodin. Takže přichází moje teorie dělení hodin dvěma a výsledek je realita. To by znamenalo 8 hodin výdrže. To si  nejsem úplně jistá…


V první řadě je to korektor. Tím pádem by měl krýt. To se tady ovšem úplně neděje. Je příjemný, krémový, skvěle se rozmazává. Jenomže po důkladném rozmazaní zmizí. Dobře, trošku rozjasní. Bohužel to minimum, co je vidět, se slije do vrásek. Tohle zkrátka nefunguje.



Nepropadejme panice. Jsem zastánce toho, že když nám produkt nevyhovuje tím, na co je primárně určený, určitě existuje možnost jak jinak ho využít. Takže přicházím s řešením, na co je úplně ideální.
 
A sice na rozjasnění pod lícními kostmi. Při konturování obličeje (konturuji pudrem/bronzerem) používám vždy nějaký světlý stín (opět pudr, nebo matný rozjasňovač) pod tmavá místa. Kontury to zvýrazní a zostří. Na to se přesně hodí - po nanesení make-upu pro zesvětlení míst. Na tvářích se nemá kam slévat a slouží jen jako podklad pro další produkty.

Mám ho z Německa, ale dá se sehnat snad v každé drogerii do 100Kč.

(Koupila jsem si ho jen proto, že ho kdysi používala Lauren Curtis.)