Sleduj mne! :-)

INSTAGRAM : BBworld_insta

středa 3. února 2016

ŠTĚTCE - Zoeva



Štětce…To je věčné téma. Všichni sháníme jemňoučké, huňaté co nepelichají, a za dobrý peníz. Ale je to trošku nadlidský úkol, co?!

Za sebe mohu říct, že když už najdu nějaký (například na pudr), který je vážně „ťuťuňuňu“, tak ta cena bývá naprostá šílenost. Zase si ale říkám, že za kvalitu se i vyplatí investovat a proto jsem zkusila Zoevu.

Konkrétně jsem vybírala z řady Rose golden. Upřímně bych je chtěla všechny. :-D Nakonec jsem se rozhodla pro Face shape, Stippling brush, Luxe cheek finish a Luxe sheer cheek.
Když pominu to, že jsem si na ně počkala asi měsíc, protože nebyly skladem, tak nevidím žádná negativa.

Štětce jsou nádherné. Jsou heboučké, chloupky nevypadávají, produkt nanáší přesně tak, jak mají - nebo spíš, tak jak chci já. :-)






Face shape je z nich nejvíc hustý. Je určený na konturování, ale já ho používám na korektor pod oči. Jak jsem již zmiňovala, mám hodně malé oči, takže mi jeho tvar vyhovuje. Hezky korektor rozetře a zapracuje. Co se mi hodně líbí, je, že ho nechá na pleti a nevpije ho do sebe.











Stippling brush - štětec na make-up. Tohle je můj první stippling a už chápu to „haló“ kolem. Je výborný! Make-up většinou nanáším a rozetřu prsty a poté přichází na řadu štětec. Přijde mi, jako kdyby ten make-up s pletí ještě víc sjednotil a udělal nějaké kouzlo, co zajistí, že pleť vypadá přirozeně, make-up nezalézá do vrásek ani do pórů, a ještě vydrží déle tam, kde má být. Jako kdyby se stal zázrak. Jasně, že záleží i na make-upu, ale co se tohoto štětce týče, tak je vážně poznat rozdíl, když jej použiji a když ne. :-)











Luxe cheek finish je vhodný jak na rozjasňovač, tvářenku, bronzer, tak klidně i na pudr. Je to takový univerzální miláček. Já ho používám na tvářenku a jsem spokojená. Je to vážně plyšáček a na tvářích je moc příjemný. Jen mi přijde, že nanáší hodně barvy. (Což je ale hlavně tím, jakou tvářenku používáte.)















A poslední je Luxe sheer cheek. Zase by mohl být vhodný téměř na všechno, ale pro mě je nejlepší na bronzer. Přesněji na vykonturování čela. Je dost měkký a tak hezky bronzer rozmaže. Na tvářích mám raději totiž ostřejší hrany.










Jako jedinou vadu vidím to, že jakmile si jeden koupíte, tak budete potřebovat další. :-)


Kupovala jsem je na stránkách Zoevy (http://www.makeupandmore.cz/) a dávám jim 9 bodů z 10. (Vždy si ten jeden bod nechává jako rezervu, kdybych objevila něco ještě lepšího ;-))