Sleduj mne! :-)

INSTAGRAM : BBworld_insta

pondělí 1. února 2016

MONO STÍNY - Urban Decay



Všichni dobře známe stíny z paletek Naked. A kdo ne, tak si může přečíst moje dva články - http://bbworldofbeauty.blogspot.cz/2016/01/naked-urban-decay-v-rade-sehned.html
http://bbworldofbeauty.blogspot.cz/2016/01/naked-2-urban-decay-kraska-s-byla-moje.html
(samozřejmě, že o Naked jich bude časem ještě víc. ;-)) Urban Decay ale prodává i mono stíny. A na ty se přesně zaměříme.

Většina stínů není obsažená v Naked/2/3/Smoky. Bohužel, když Vám nějaký z paletky hodně sedne a chcete jen ten, tak nezbývá nic jiného, než si pořídit celou Naked. Na druhou stranu je pravda, že škála barev a finishů je tak rozmanitá, že si vybere každý.


Je to malá plastová krabička, jejíž vnitřek (stín) jde vyndat. Je to proto, že se prodávají i prázdné paletky, do kterých si stíny můžete sami podle sebe poskládat. Tohle se mi hodně líbí! Ovšem když se na to podíváme z finanční stránky, tak je to dost nevýhodné. Celá Naked (12x 1,3g) stojí 1380Kč, kdežto jeden monostín (1,5g) 550Kč. To už je ale na každém z vás. :-)





Tyhle stíny mají dva druhy - klasické „eyeshadow“ a „moondust“. První rozdíl je hned v barvě krabičky. Eyeshadow je stříbrný a Moondust bílý. A obě varianty jsou moc hezké. Zatímco normální stíny jsou asi v 86 odstínech, od matných se šimerem, s perletí nebo třeba se třpytkami, tak Moondust má odstínů pouze 15. A název „měsíční prach“ k nim naprosto sedí. Jsou to barevné třpytky! Většina jsou k tomu ještě i „měňavky“ - stín, který má podle úhlů pohledů a dopadu světla jiné barvy. Z těch jsem nadšená!





Já mám odstíny YDK a Midnight rodeo. Byly to moje úplně první stíny od UD. Láska na první pohled. O to víc jsem pak potřebovala Naked, všechny! (Paradox je, že jsem si je pořídila asi až za 2 roky..) Jsou to úžasné teplé hnědé. Pro mnohé z Vás nerozpoznatelné. YDK je více teplá a v Midnight rodeo jsou větší třpytky.


(Midnight rodeo, YDK)


Moondust mám v odstínu Cosmic. Vypadá jako bílé třpytky. Na oku jsou to pouze třpytky. To je přesně stín, který jsem potřebovala. Jsem milovník třpytek a třeba na párty je to zkrátka boží. Jde použít jak samotný, tak až na konec jen pro rozzáření. Nebo do koutku oka. Stejně tak je hezký i na dekolt. Ten třpyt je něco neuvěřitelného.





 Oba druhy stínů jsou jemné, nepráší (pokud do nich přímo nezaryjete..) a krémovo-máslové. Pigmentace je prefektní. Stejně tak výdrž. Nemluvě o tom, když použijete primer - to už je pak úplně bez debat. Jdou i vrstvit, ale není to potřeba. :-)



Stíny mám už dlouho a pořád je hojně používám. A teď jak jsem o nich psala a ještě víc se na ně zaměřila, asi potřebuju další. Tvářenky a stíny, to je moje. :-)

Jestli o koupi přemýšlíte a váháte, tak mohu určitě doporučit. (Jen se zamyslete, jestli chcete jen jeden konkrétní stín, nebo si nevyberete nějakou Naked.) 9 bodů z 10.