Sleduj mne! :-)

INSTAGRAM : BBworld_insta

středa 20. ledna 2016

PORE PERFECTING - Urban Decay



Bez primeru ani ránu! Teď mám samozřejmě na mysli primer pod make-up. Nejen, že dokáže prodloužit samotnou výdrž make-upu. Chrání pleť před vysušováním, což se díky některým make-upům a pudrům často stává. On ale dokáže pleť zmatnit, rozzářit, „vyretušovat“ a tak dále. Záleží na tom, jaký primer si pořídíme. Zkrátka je to takový zázrak, který bývá dost podceňovaný a přehlížený.

Co se mě týče, jsem rozhodně "pro" a bez báze si už make-up nedám. Nikdy! Jasně, je to zase další krok navíc a zabere to čas. Věřte mi, že tu, cca minutu vašeho času, Vám 100x vrátí. ;-) 









Nyní už k recenzi. Tato báze od Urban Decay se jmenuje Pore perfecting - complexion primer potion. Balení obsahuje 28ml (make-upy mívají 30ml) a je v plastové tubičce. Ten design je nádherný. Když odšroubujeme víčko, nachází se zde jakýsi aplikátor. Díky němu je nanášení snazší, neboť produktu nevytéká tolik. Na celý obličej stačí množství o velikosti max. hrášku.


















Jak už název napovídá, primer je určení k vyzmizíkování pórů. Celkově všechny báze prodlužují výdrž make-upu. To beru  jako samozřejmost a jejich konkrétní funkce již jen jako zajímavý bonus navíc. 









Na pleti je příjemný a póry vážně vyhladí. To ovšem taky záleží na skutečnosti, jak moc máte póry viditelné. Pokud hodně, tak nečekejte nějaké zázraky. Určitě pomůže, ale není to guma a negumuje. A zároveň to není nějaké sérum na postupné potlačení a zredukování, neléčí. Pouze póry stáhne a malinko vyhladí. To mu jde výborně.



Jako jedinou chybičku vidím to, že je mastný. Nikoliv jako krém, ale není „oil free“, takže na mastnou pleť nebude asi úplně ideální.


(Na fotce je vidět mastný flek okolo báze.)



Kupovala jsem ho v Sephoře za 810Kč. Dala bych mu 6 bodů z 10, jelikož vím i o lepších. A o těch někdy příště. :-)