Sleduj mne! :-)

INSTAGRAM : BBworld_insta

neděle 24. ledna 2016

DANDELION & SUGARBOMB - Benefit



Kdepak, tohle nebude recenze. Přicházím s něčím, co by mnohým z Vás mohlo pomoci. 


Určitě se každému z nás někdy stalo, že se nám rozbil pudrový produkt. Buď spadl a roztříštil se, nebo už dochází a tak se pomalu, ale jistě, rozděluje na dílky. Samozřejmě ho můžeme používat i ve stavu rozemletého prášku. Nic nebrání ničemu. Jenže toho nepořádku po každém použití!! A nemluvě o tom, že tímto způsobem je spotřeba minimálně 2x větší. Právě proto přicházím se zajímavým řešením.
Je to naprosto jednoduché - alkohol. To je celý fígl. Pokud se nám rozbil hodně oblíbený produkt, jako třeba mně, můžeme vychytávku použít i vnitřně na „utišení  bolesti“. ;-) 
Ale teď už vážně k opravě tvářenek.

Rozbily se mi hned dvě. Samozřejmě ty nejoblíbenější a nejpoužívanější. (Časem bude jisto jistě recenze.) Tak jsem neváhala a šla do akce.



Potřebujete mističku a něco, čím to zamícháte. Já používám vždy štourátko do uší, ze kterého sundám vatičku. Postup je jasný. Nasypete prášek (tvářenku, rozjasňovač, pudr, stín,..) do misky. Dále přichází na řadu alkohol. Tím je myšlena například vodka nebo Alpa (známý „Francův nápoj“). Pomalu přilíváte podle potřeby. Měla by vzniknout taková trochu lepivá kašička. Tu pak přendáte do krabičky, ve které chcete pudr (nebo cokoli jiného) po zaschnutí mít. A dáte na topení uschnout - je to rychlejší. Po pár hodinách máte opět produkt ucelený a připravený na používání.



Pokud máte prášku málo, může se stát, že se časem rozbije znova. Tomu nelze bohužel nijak zabránit.

Také se mi stalo, že se na tvářence udělala „krusta“, která byla o dost tmavší, než původní barva. Nepanikařte. Je to jen tenounká vrstvička, kterou lze lehce odstranit pár tahy štětce…