Sleduj mne! :-)

INSTAGRAM : BBworld_insta

úterý 19. ledna 2016

NUDE MAGIQUE BB STICK - L´oréal




BB boom máme už za sebou. A možná by se i hodilo říct „díky bohu“! Takže je asi zřejmé, že tohle šlo mimo mě.  Zkusila jsem asi dva BB krémy a stačilo mi to. Bohatě. Neříkám, že jsou všechny BB výrobky (krémy, make-upy, korektory a další) špatné. To rozhodně nejsou, ovšem je k tomu potřeba typ pleti, který já teda vážně nemám - mám normální, až mastnou.




Na tento make-up jsem slyšela mnoho skvělých ohlasů, tudíž jsem zahodila předsudky k „BB šílenství“, a pořídila si ho. Při nejhorším poputuje dál… 
Ale co se nestalo!! 


Nejprve k balení. Je to tyčinka! Něco jako jelení lůj. Vlastně naprosto stejný systém. Jak balení, tak produktu. Je ho 9ml, to vnímám jako mínus. (Make-upy mívají obvykle 30ml.) Je velmi tuhé konzistence. Mám odstín Light to medium skin, který mi sedí. Nerozmazaný vypadá žlutě až oranžově, ale pak takový není.





Krytí je minimální, což mi momentálně vyhovuje. Jde ovšem vrstvit, takže i středního krytí se dá v klidu dosáhnout. S bází pod make-up se neslévá a nezalézá do vrásek. Snad jen lehce do pórů...

S výdrží je na tom skvěle! Po zapudrování mi vydrží až 8 hodin. S naprostým přehledem - ne stylem, že ho někde trochu vidím a tak beru, že vydržel.

Co mě ale nejvíc překvapilo, je ten efekt, který po nanesení a zapracování vytvoří. To je nebe! Přirovnala bych ho k Porefessional od Benefitu. Ano, té bázi. Jen tohle je více zabarvené a pudrové.
 (Na fotce je rozmazaný a zapracovaný do kůže. - není téměř vidět.) 



Kupovala jsem ho v drogerii Rossmann za 299Kč. Určitě vřele doporučuji. Z 10 bodů má 7 jistých.