Sleduj mne! :-)

INSTAGRAM : BBworld_insta

čtvrtek 21. ledna 2016

DALLAS - Benefit



Baví Vás multi-líčidla? Tak to jste tady správně. Za jedny penízky několik funkcí v jednom. No, kdo by to nebral?! A to, že na zadní straně je uvedeno, na co produkt přesně je, ještě neznamená, že se nedá použít i jinak. ;-)

 Představuji Vám Dallas. Přesněji tedy tvářenku a bronzer v jednom. Konec konců, dá se v klidu použít také jako stín. Tohle mě vážně baví.

Balení je úžasné. Papírová, bytelná krabička s nádherným potiskem. Vevnitř se nachází 9g produktu a štěteček, který se v nouzi použít dá, ale má málo (a ještě k tomu tvrdých) štětin. Když už, tak je vhodný na konturování. Dále je v krabičce ještě malé zrcátko.

Pigmentace je dokonalá. Prášivost minimální.


(Zde můžete vidět, jak velký je to oblíbenec.)

Barva je zvláštní. Nikdy jsem takový bronzer neviděla.  Je to teplá hnědá. Možná až oranžovo-červená, ale pořád hnědá. A pozor - není matná! Nachází se v ní zlaté a stříbrné třpytečky. Jsou vážně malinké, ale viditelné. Během chvíle ovšem opadají, takže se nemusíte bát žádné veliké záře a zároveň s nimi tedy nepočítejte na celý den.




S čím ale celý den počítat můžete, je intenzivní barva, která  vydrží tak, jak ji nanesete. Během dne není vůbec nutno doupravovat.




Je vhodná (beru ji jako tvářenku) na každodenní jemné líčení. Na lehké vykonturování nebo jen zahřátí obličeje. Nebo i na jasné definované kontury. Záleží jen na Vás.


A jak jsem se už zmínila na začátku, tak pokud se Vám barva líbí, je možno ji použít i jako stíny. Nebo na obočí. Fantazii se meze nekladou. A v make-upu už obzvlášť ne!

Mám jí ze Sephory za cca 950Kč. Jsem toho názoru, že pokud tvářenku od Benefitu, tak Dallas. Dávám jí 9 bodů z 10.