Sleduj mne! :-)

INSTAGRAM : BBworld_insta

pátek 29. ledna 2016

FOREVER - Dior



Dior je jednou z nejluxusnějších značek vůbec. To ale asi všichni víme. A nemluvím teď samozřejmě jen o kosmetice. Znamená to ovšem, že je vážně tak úžasný? Pojďte se se mnou podívat na jejich make-up Forever.

Mně je 22 let a myslím, že celkově značka Dior se zaměřuje na jinou věkovou kategorii. Tento make-up bych si asi sama od sebe nekoupila. Znám ho, je to jeden z jejich nejznámějších kosmetických výrobků, ale pro mě nijak moc zajímavý. Dostala jsem ho a tím pádem ani neznám cenu. (Tipuju, že to bude něco kolem 1000Kč.)

V první řadě balení je hodně elegantní. Skleněný, pískovaný flakon, s plastovým víčkem. Součástí je i pumpička, což je praktické pro kontrolu dávkování - velké plus!

Mám hodně světlou pleť a odstín 022 mi sedí. Má podtón do žluta, a když si ho dám na ruku, tak naprosto maximálně zoxiduje. Nerozumím tomu, protože na pleti se tohle neděje. Naštěstí. Make-up má krémovou konzistenci a voní jako krém na opalování. Parfémace je poměrně silná.


(Takhle mi po chvilce oxiduje na ruce.)

Produkt slibuje bezchybný vzhled po celý den, hydrataci a sjednocení pleti. Což bývají většinou požadavky starších žen. (Já od make-upu vyžaduji zmatnění a výdrž.) Takže berme v potaz, že je pro tyto ženy určený.

Na celý obličej mi stačí jedno „zmáčknutí“. Rozmažu prsty a posléze ještě štětcem, pro lepší zapracování a spojení s pletí. Opravdu pleť hezky sjednotí. Žádné velké krytí, spíše nižší střední. Je vidět, že máte make-up, ale hodně přirozený. Jde i vrstvit, takže pokud chcete krytí vyšší, tak není problém. O to víc to ale vypadá nepřirozeně. (Asi jako u každého make-upu.) Po zapudrování fixačním pudrem je efekt krásný. Obličej je rozzářený a vypadá zdravě.


(Na fotce je trochu vidět, jak zalézá do vrásek. Zároveň jak se dá hezky do ztracena rozmazat.)


S výdrží jsem to čekala lepší. V tom stavu, ve kterém je po nanesení, vydrží tak maximálně 3-4 hodiny. S normální nebo mastnou pletí je NUTNO přepudrovávat.

Co je pro mě ale největším zklamáním, je to, že zalézá do vrásek a zviditelňuje póry. Čím déle ho na sobě máte, tím je to horší. Zrovna od tohohle make-upu bych čekala pravý opak.

Já ho mám ráda smíchaný se Sheer glow od Narsu. Pokud máte rádi lehké sjednocení a delší výdrž, stejně jako já, tak jsou skvělá dvojka.


Dior Forever má ode mě 5bodů z 10. Jestli zvažujete koupi, určitě si nejdřív řekněte o vzoreček a vyzkoušejte ho. Věřím, že mě nesedl jen proto, jelikož zkrátka nejsem cílová skupina. :-)